Futbol

Un vídeo en què se sent un jugador del Girona increpant la seva pròpia afició encén les xarxes

Aday Benítez va pujar un vídeo on se sentien els comentaris insultants d'un company. Està prevista una roda de premsa per aclarir els fets

Actualitzat

No és el primer cop que les xarxes socials juguen una mala passada a un esportista. Aday Benítez, jugador del Girona, va penjar durant una estona al seu compte d'Instagram un vídeo enregistrat des de l'autocar quan l'equip arribava al Nou Estadi de Tarragona, envoltat de seguidors del conjunt gironí. De fons se sent la veu d'un jugador no identificat cridant en to insultant: "Fills de p..., on heu estat a l'hivern? Gossos! Heu sortit del no res?", diu la veu entre riures.

Tot i que el vídeo es va retirar del compte, ràpidament es va viralitzar, i va provocar l'enuig d'un sector important de l'afició.

Aday va explicar que els insults anaven dirigits en to de broma a un grup d'amics del jugador no identificat i no a l'afició del Girona en general.

En qualsevol cas, la situació ha provocat una pèrdua de confiança de l'afició just quan el Girona s'està jugant l'històric ascens a Primera. L'equip de Pablo Machín en tenia prou a empatar contra el Nàstic per pujar per primera vegada a la màxima categoria, però va acabar perdent davant el conjunt tarragoní (3-1).  

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut