Tilman J. Fertitta, nou propietari dels Houston Rockets (Foto: Reuters)
Tilman J. Fertitta, nou propietari dels Houston Rockets (Foto: Reuters)
Bàsquet

Els Houston Rockets de l'NBA, venuts a un preu rècord

El nou propietari hauria pagat 2.200 milions de dòlars

Actualitzat

La venda dels Houston Rockets podria haver batut un nou rècord a l'NBA. Si Steve Ballmer va comprar els Los Angeles Clippers l'any 2014 per 2000 milions de dòlars (1.678 milions d'euros), ara, Tilman J. Fertitta hauria adquirit la franquícia de Houston per 2.200 milions de dòlars (1.846 milions d'euros). L'operació ja està tancada, i només falta que la Junta de Propietaris de l'NBA l'aprovi perquè sigui definitiva. Tot i que no ha transcendit cap xifra de forma oficial, un periodista habitualment ben informat com Adrian Wojnarowski ha revelat aquesta quantitat.

Fertitta és un multimilionari texà del sector de l'hostaleria i restauració, cap visible d'una corporació que controla més de 500 restaurants, hotels, casinos que no podrien admetre a partir d'ara apostes sobre l'equip i destins d'oci. El nou propietari dels Rockets ja els va voler comprar l'any 1993, però la franquícia va acabar dos anys més tard a les mans de qui ara li ha venut, Leslie Alexander, per 85 milions de dòlars.

Els Rockets, que es van proclamar campions de l'NBA els anys 1994 i 1995, han engegat un ambiciós projecte per recuperar la vella glòria. A James Harden s'unirà a partir de la propera temporada Chris Paul, i encara busquen una tercera estrella, que podria ser Carmelo Anthony.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut