El Red Bull de Max Verstappen ha dominat a Spa-Francorchamps (Efe)

Els dos Red Bull de Verstappen i Ricciardo lideren la segona sessió d'entrenaments lliures del Gran Premi de Bèlgica de F-1

El jove pilot holandès de només 18 anys ha aconseguit la primera plaça després d'aturar el cronòmetre amb un temps d'1.48.085. Fernando Alonso ha estat penalitzat i sortirà des de l'última fila en la carrera de diumenge
Actualitzat

Els pilots de Red Bull, Max Verstappen i Daniel Ricciardo, han liderat la segona sessió d'entrenaments lliures de Fórmula 1 del Gran Premi de Bèlgica. El sol ha estat present durant tot el dia i ha elevat la temperatura de l'asfalt a Bèlgica, els termòmetres marcaven 39º centígrads. Spa-Francorchamps és un circuit on la clau està en la velocitat i el pas per corba. Elements que el pilot holandès, de 18 anys, de Red Bull ha dominat. Ha estat el més ràpid amb un temps d'1.48.085, superant per 0,263 segons el temps que Nico Rosberg havia fixat a la sessió matinal. L'australià Ricciardo, campió del GP de Bèlgica el 2014, s'ha quedat amb la segona posició, amb un temps d'1.48.341.

Els dos Mercedes han fet una actuació discreta, Rosberg, líder al torn matinal, ha deixat el cronòmetre en 1.49.161 i el seu company, Lewis Hamilton, en 1.49.782. Uns temps que els han relegat a la sisena i tretzena posició, respectivament. La punxada dels Mercedes ha permès a Nico Hulkenberg, de Force India, catapultar-se a la tercera posició, just per davant del Ferrari de Sebastian Vettel i del seu company d'escuderia Sergio Pérez. El setè millor temps ha estat per a Kimi Raikkonen, que ha estat seguit per Roamin Grosjean, Jenson Button i Esteban Gutiérrez, en vuitena, novena i dècima posició, respectivament.

Fernando Alonso ha deixat el seu McLaren Honda a la dotzena plaça de la graella, després de canviar la unitat de potència. El pilot asturià havia tingut problemes amb el cotxe a causa d'una fuga hidràulica que li ha impedit firmar cap registre a la sessió inaugural i els seus mecànics han optat per canviar la unitat de potència per una "totalment nova". Aquest canvi en el monoplaça li comportarà començar des de l'última línia de la graella de sortida en la carrera de diumenge, ha explicat l'escuderia.

NOTÍCIES RELACIONADES
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut