Eurolliga

El Winterthur Barça i el DKV Joventut inicien el seu camí a l'Eurolliga de bàsquet

El Winterthur Barcelona i el DKV Joventut són els dos equips catalans que, juntament amb Unicaja i Tau, inicien el seu camí a l'Eurolliga de bàsquet. Els d'Aíto García Reneses reben la visita del sempre complicat Panathinaikos grec, mentre que el conjunt blaugrana viatja a França per jugar contra el Pau-Orthez. En l'actual edició de l'Eurolliga, el CSKA de Moscou buscarà revalidar el títol obtingut la temporada passada davant el Maccabi Tel Aviv.

Actualitzat

Barcelona, Tau Vitòria i Unicaja tornen a disputar la màxima competició europea, en aquesta ocasió acompanyats pel DKV Joventut d'Aíto García Reneses, que s'ha colat entre els grans d'Europa a costa del Reial Madrid, que haurà de conformar-se a jugar la Copa ULEB.

Barça, a millorar la imatge

El Barcelona de Dusko Ivanovic, semifinalista de la competició el mes d'abril passat, s'enfrontarà amb el CSKA de Moscou, vigent campió, els italians del Benetton Treviso i l'Eldo Napoli, el Fenerbahçe turc, el Zalgiris Kaunas lituà, el Pau-Orthez francès i l'Aris grec, en el grup C. Després d'un decebedor inici de temporada a la Lliga ACB, els blaugranes volen fer un bon paper a Europa i tornar a classificar-se per a la Final Four, que es jugarà a Atenes.

La Penya, de nou entre els grans

Unicaja i Joventut coincidiran en el grup B amb el Maccabi Tel Aviv d'Israel, el Panathinaikos grec, el Cibona croat, l'Olímpia eslovè, el Partizan serbi i el Lottomatica de Roma, exequip de l'actual entrenador de l'Akasvayu, Svetislav Pesic. El conjunt de Badalona retorna a l'Eurolliga liderat pel campió del món, Rudy Fernández, i amb la novetat del jove Ricky Rubio. 

Per la seva banda, el conjunt vitorià, dirigit pel croat Velimir Perasovic, semifinalista en l'edició de la temporada passada, ha quedat enquadrat en el grup A de l'Eurolliga juntament amb rivals de la talla de l'Olympiacos grec, l'Efes Pilsen turc, el Climamio Bolonia italià, el Prokom Trefl polonès, el Dínamo de Moscou rus, el Le Mans Sarthe francès i el Rhein Energie alemany.

Els 24 equips que iniciaran la primera fase de la competició es divideixen en tres grups de vuit conjunts cadascun i disputaran catorze partits en total. Els cinc primers de cada grup al final d'aquesta fase preliminar accediran a l'anomenat Top 16, on arriben els setze millors equips del continent.

Anar al contingut