Carriço celebra el segon gol del Sevilla a Florència (Reuters)

El Sevilla derrota la Fiorentina i defensarà el títol de la Lliga Europa contra el sorprenent Dnipro

L'equip d'Unai Emery ha derrotat sense problemes la Fiore per un global de 5 a 0, i els ucraïnesos han donat la gran sorpresa eliminant el Nàpols
Actualitzat

El Sevilla s'ha classificat de forma brillant per a la final de la Lliga Europa i podrà defensar el títol aconseguit la temporada passada en aquesta competició. L'equip d'Unai Emery, que s'havia imposat a l'anada al Sánchez Pizjuán per 3 a 0, s'ha tornat a desfer sense problemes de la Fiorentina en la tornada per 0 a 2 i ha resolt l'eliminatòria per un contundent global de 5 a 0.

L'actual campió no ha volgut sorpreses i ha convertit el duel en un tràmit amb dos gols en els primers 30 minuts. Bacca ha inaugurat el marcador i Carriço ha fet el segon aprofitant la feblesa de la defensa italiana. Amb aquest resultat s'ha arribat al descans i en la represa, el Sevilla ha baixat la intensitat i s'ha deixat anar abans d'hora. Tot i això, la Fiore s'ha quedat sense marcar el gol de l'honor malgrat disposar d'un penal fallat per Ilicic, que ha xutat als núvols.

El Dnipro, rival a la final de Varsòvia

El Sevilla ha certificat el pas per a la quarta final europea en l'última dècada i s'enfrontarà a la final que es disputarà a Varsòvia el pròxim 27 d'agost al sorprenent Dnipro ucraïnès, que en l'altra semifinal ha superat el Nàpols, que partia com a gran favorit de l'eliminatòria. Després de l'empat a un de l'anada a San Paolo, en la tornada un solitari gol de Seleznyov en el minut 58 ha deixat fora de combat l'equip de Rafa Benítez.

El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut