El Sabadell guanya el tercer partit a Mataró i recupera la Lliga (7-9)

Després de perdre el primer partit, l'Astralpool Sabadell ha capgirat la final guanyant dos partits al Mataró. Aquest dilluns, en el tercer i definitiu a la piscina Joan Serra de la capital del Maresme, les sabadellenques han fet valdre la seva defensa i els factors Laura Ester i Maica García. És la divuitena lliga de les vallesanes.
Xevi Bardolet Actualitzat

L'Astralpool Sabadell havia guanyat la Supercopa i la Copa -aquest dimarts pot guanyar la Copa Catalunya contra el Terrassa-, però era la Lliga la competició que tenia entre cella i cella. El Mataró la va guanyar la temporada passada en una edició inacabada. I l'equip vallesà volia recuperar l'hegemonia d'una competició que s'havia emportat 9 anys seguits. Ha hagut de remuntar en aquesta final, per culpa d'un mal últim quart en el primer partit. Però va ser molt superior en el segon a Can Llong i aquest dilluns a la capital del Maresme ha sabut gestionar els avantatges.

Després d'un primer quart sense gols, l'1 a 3 vallesà del segon ha començat a decantar el partit -antològica esbroncada de Dani Ballart tot seguit a les seves jugadores. Perquè el Mataró, amb la baixa d'Alejandra Aznar, no ha trobat prou arguments en atac. Laura Ester ha desesperat les del Maresme amb grans aturades i Maica García ha fet valdre el seu poder a dos metres amb 3 gols. Amb 5 a 9, Dani Ballart s'ho ha jugat tot atacant amb la portera, i un parcial de 2 a 0 ha posat emoció al final. Però ja no hi ha hagut més gols.

Helena Lloret ha disputat el seu últim partit com a professional (@RFEN_Oficial)

Ha estat una de les lligues més celebrades pel Sabadell, mentre Helena Lloret -l'esquerrana del Mataró que es retira- era un mar de llàgrimes. L'equip de Dani Ballart ha perdut quatre finals aquesta temporada -Supercopa, Copa i Lliga contra el Sabadell, i Copa LEN enfront el Kirixi.