(@RFEN_Oficial)
Waterpolo

El Sabadell empata la final amb el Mataró i la Lliga es decidirà dilluns

L'Astralpool Sabadell ha anat per feina en el segon partit de la final de la Divisió d'Honor Femenina de waterpolo. Aquestes vegada les vallesanes no han permès al Mataró remuntar, com en el primer partit. Contundent 13 a 6, i demà el tercer i definitiu a Mataró, a les 16.30, per Esport3

Xevi BardoletActualitzat

Un dilluns i en horari poc habitual, 16.30, dia i hora escollida perquè Mataró i Sabadell es juguin la Lliga. Aquesta final clàssica ja del waterpolo femení necessita tercer partit per decidir campió. El Mataró va aconseguir remuntar i emportar-se el primer duel (12-11), però avui l'Astralpool ha respost amb molta contundència (13-6). La seva defensa ha escapçat l'equip de Dani Ballart i ha trobat molts recuros en atac. Maica Garcia ha tingut un gran impacte en el partit i ha posat la cirereta a la victòria amb un gol des del seu camp quan les mataronines atacaven amb la portera.

Demà, a les 16.30 i en directre per Esport3, 32 minuts per jugar-se un títol. Serà el vuitè Mataró-Sabadell del curs. Les vallesanes ja tenen la Supercopa i la Copa, les maresmenques han jugat i perdut 3 finals -Supercopa, Copa i Copa LEN. L'equip que ara dirigeix Dani Ballart vol encadenar la segona Lliga. El conjunt de David Palma, a qui no va agradar que es donés el títol al Mataró la temporada passada amb la competició inacabada, vol recuperar l'hegemonia i sumar la divuitena.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut