Entrenament del Reus

El Reus vol tallar la mala ratxa de dues derrotes

Els reusencs, tot i les seves dues derrotes consecutives, segueixen molt a prop de l'ascens directe a Primera.
Actualitzat

El Reus, després de perdre els seus dos últims partits contra Osca i Llevant, s'enfrontarà aquest dissabte (18:00) a un rival de la zona de descens, l'Alcorcón. Una classificació, la de l'equip madrileny, justificada pels seus problemes a l'hora d'anotar: només ha fet 5 gols en 13 jornades, 4 del seu home gol David Rodríguez.

Aquestes dues derrotes han aturar la progressió dels del Baix Camp, que ha sortit de la zona d'ascens directe però segueixen sent un equip de promoció a Primera. La bona notícia es que tenen els mateixos punts, 20, que el segon, l'Oviedo, i el tercer, un Sevilla Atlètic que no pot pujar de categoria, i 2 punts més que un grup de sis conjunts on es troba el Girona, cinquè.

El tècnic Natxo González tornarà a comptar amb Melli, que ja ha complert el seu partit de sanció. David Querol s'ha recuperat de les seves molèsties i David Haro és a punt per ser titular. L'única baixa del conjunt reusenc es la d'Olmo, que encara trigarà 3 setmanes a recuperar-se de la seva lesió de genoll.

 

NOTÍCIES RELACIONADES
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut