El Reial Madrid deixa el liderat a València

El Barça desbanca el Reial Madrid i recupera el liderat de la Lliga després de la derrota del Reial Madrid, aquest dissabte, al Ciutat de València per un gol de Morales en el minut 79
Actualitzat

El Reial Madrid ha dominat amb claredat al Llevant, però no ha tingut encert entre els tres pals i al final ha vist com el Llevant el superava per la mínima.

Durant els primers 45 minuts, els madridistes han perdonat. Fins a 12 xuts a porteria ha fet l'equip de Zidane, que ha disposat de tres bones ocasions per obrir el marcador, la primera a càrrec de Benzema en el minut 11. Quatre minuts després, una errada en el refús de punys del porter Aitor Fernández no ha acabat en gol per ben poc. El cop de cap de Casemiro ha sortit desviat. L'ultima ocasió l'ha tingut Modric en les seves botes a les acaballes de la primera part. El seu potent xut l'ha desviat Aitor.

La segona meitat ha començat amb l'equip de Zidane llançat a l'atac. En el minut 53, Hazard ha fallat una gran oportunitat de gol. En el 66, Hazard ha sortit del camp amb problemes en un turmell. L'ha substituït Vinicius. I quan semblava que havia d'arribar el gol del Reial Madrid, el Llevant ha sorprès Curtois. Morales ha engaltat un potent xut que el porter belga s'ha menjat. Ha semblat que Curtois pensava que la pilota aniria a la xarxa exterior. En els últims minuts, l'equip de Zidane s'ha llançat a la desesperada sobre la porteria del Llevant, però un cop més l'equip ha deixat clar que li falta un home gol.

Amb la derrota, el Reial Madrid perd la primera posició a la Lliga i s'ha situat a dos punts del Barça, gran beneficiat de la seva derrota i el nou líder.

El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut