Yerry Mina, en acció en un partit amb la selecció colombiana (Reuters)

El Palmeiras amplia l'opció de compra del Barça per Yerry Mina fins a l'estiu del 2018

El president i el director de futbol del club brasiler, Maurício Galiotte i Alexandre Mattos, són a Barcelona, on han acordat l'ampliació de l'opció de compra "fins després del mundial del 2018"
Actualitzat
TEMA:
Yerry Mina

El Palmeiras ha anunciat aquest dilluns en un comunicat oficial que ha arribat a un acord amb el Barça per ampliar un any més, fins a l'estiu de 2018, l'opció de compra del defensa colombià Yerry Mina per part del club blaugrana. El president i el director de futbol del club brasiler, Maurício Galiotte i Alexandre Mattos, respectivament, són a Barcelona, on han acordat l'ampliació de l'opció de compra "fins després del Mundial de 2018".

"L'acord anterior preveia que el Barça pugués exercir l'opció de compra al juliol de 2017", al final de la present temporada, però el Barça no té la intenció d'executar-la en ple estiu, per no perjudicar el Palmeiras, que estarà en plena competició de la Copa Libertadores. El Barça mantindrà així durant un any més l'opció de compra de nou milions d'euros per incorporar el central colombià, de 22 anys.

D'altra banda, el Palmeiras també ha informat que ha arribat a un acord amb el Barça per signar un conveni de col·laboració entre els dos clubs que servirà per intercanviar metodologia de treball i entrenadors del futbol base.

ARXIVAT A:
Yerry Mina
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut