Diego Armando Maradona, en una imatge d'arxiu

El neurocirurgià de Maradona, poc abans de morir: "Es cagarà morint, aquest gras"

El metge, que va deixar el missatge a la psiquiatra de Maradona mentre el futbolista s'estava morint, també li demana que l'avisi si la família s'enfada amb ells; els àudios i missatges de text que es van deixar s'han filtrat al portal Infobae
Redacció Esport3 Actualitzat
TEMA:
Maradona

Uns àudios i missatges de Whatsapp que es van creuar els metges de Maradona just abans de morir han vist la llum aquest cap de setmana a la premsa argentina i han deixat els aficionats al futbol esglaiats per la fredor amb què parlen. Són el seu neurocirurgià Leopoldo Duque i la psiquiatra Agustina Cosachov, que estan sent investigats per un possible delicte d'homicidi involuntari.

Cosachov era a casa d'El Pelusa i explicava a Luque, de camí cap al domicili de Maradona, el que passava. Alhora, Luque explicava la situació a un dels seus socis, a qui relata amb molta tranquil·litat el següent:

"Tranquil, jo ja vaig per l'autopista. Sembla que ja s'ha mort. De debò que s'ha mort. [...] Ara et passo la ubicació."

Poc després, angoixada, Cosachov segueix donant detalls a Luque, que amb la mateixa fredor li diu:

"Sí, sembla que ha fet una aturada cardiorespiratòria i es cagarà morint, aquest gras. Ni idea de què ha fet. Jo estic anant cap allà."

Quan la situació de Maradona empitjora, la psiquiatra Agustina Cosachov l'avisa i Luque, inexplicablement, li diu: "Avisa'm si els veus enfadats amb nosaltres", una frase que s'ha inclòs en la investigació.

La conversa acaba quan Cosachov li anuncia el fatal final: "Ha mort", i Leopolde Duque contesta amb un escuet "ok".

ARXIVAT A:
Maradona
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut