Els motius que s'amaguen darrere de l'exlcusió d'Onana

El porter de la selecció del Camerun André Onana no ha estat convocat per al partit d'aquest dilluns a les 11 davant Sèrbia per motius disciplinaris. L'exblaugrana s'ha discutit amb el seu seleccionador i, possiblement, dirà adeu a tot el que queda del Mundial de Qatar.

La tensió entre el jugador i l'entrenador ha arribat per discrepàncies en el sistema de joc de la selecció africana, i Samuel Eto'o, president de la Federació Camerunesa de Futbol, ha intentat fer de mediador entre tots dos, però el porter ho veu inviable i ha decidit abandonar la concentració.

El seleccionador Rigobert Song i el porter André Onana en un entrenament (Reuters)

Després de l'empat de la selecció africana davant Sèrbia (3-3) en un partit vibrant, el seleccionador Rigobert Song ha explicat els motius de l'adeu del porter de l'Inter de Milan.

"La posició de porter és molt important, però m'he d'assegurar que l'equip està per sobre de les individualitats. Onana ha volgut marxar, i nosaltres hem acceptat la decisió. És un gran porter, però hem de centrar-nos en l'equip."

"Hi ha 26 jugadors que estan treballant perquè el torneig vagi bé, i hem de mostrar esperit de disciplina i respecte. Els jugadors s'han d'adaptar a la disciplina de l'equip i , si no poden fer-ho, és necessari que facin un pas al costat."

Anar al contingut