(acb Photo / P. Castillo)

El Manresa no pot amb el Madrid ni amb el nou NBA Campazzo (100-78)

El Baxi Manresa ha perdut a la pista d'un Madrid que no coneix la derrota en l'ACB i que millora a Europa. Totes les mirades estaven posades en Campazzo, que abans de marxar a l'NBA, ha anotat 20 punts
Redacció Esport3 Actualitzat
TEMA:
ACB

El Baxi Manresa no ha pogut evitar deixar el Madrid per sota dels 22 punts en cap període i malgrat competir durant 3 d'ells, s'ha rendit davant uns blancs que no coneixen la derrota en l'ACB. A més, Facundo Campazzo ha volgut acomiadar-se del Madrid amb nota, i ha engegat el motoret per trencar el partit. Ha acabat amb 20 punts i 11 d'11 en tirs lliures abans de marxar cap a Denver.

Feinada per a Dani Pérez, ja que el Baxi arribava amb la baixa del segon base, Tabu. A dins, els bagencs han xocat contra Tavares. El de Cap Verd sense cap físic intimidador a l'altre costat, ha anotat 10 punts, ha capturat 11 rebots i ha clavat 4 taps. Scott Eatherton, malgrat l'enorme desafiament, ha anotat 16 punts. Ara arriba la finestra de seleccions i el Baxi no tornarà a jugar fins al 12 de desembre, quan rebrà el Joventut.

ARXIVAT A:
ACB Bàsquet Manresa
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut