Jonathan Tabu, durant un partit d'aquesta temporada contra el Bilbao Basket (acb Photo / J. Alberch)
Bàsquet

El base del Baxi Jonathan Tabu, lesionat a l'adductor, baixa contra el Madrid

El Baxi Manresa no podrà comptar amb els triples del base belga Jonathan Tabu per al duel de diumenge a la pista del Madrid. Tabu s'ha fet una distensió a l'adductor de la cama dreta. Els manresans viatjaran a Madrid sense Eulis Báez i amb Guillem Jou sortint d'un esquinç al turmell

Entre partits moguts per la pandèmia i finestres de seleccions, el Baxi Manresa jugarà diumenge a Madrid l'únic partit en 30 dies -es va enfrontar amb el Tenerife el dia 12 de novembre i després del Madrid esperarà fins al 12 de desembre, contra el Joventut. Els de Pedro Martínez viatjaran a la capital de l'estat amb baixes importants. L'última, la de Jonathan Tabu, un home en forma des del triple i que s'ha fet una distensió a l'adductor dret. Caldrà veure si Pedro Martínez s'emporta el base del vinculat, Marc Peñarroya, per substituir-lo.

El Manresa té ara mateix fora de combat d'Eulis Báez, per una lesió al bíceps femoral, mentre que Guillem Jou surt d'un esquinç al turmell. Els bagencs, que van patir un calvari de lesions la temporada passada i que estaven tenint més sort en aquest inici de curs, comencen a tenir contratemps físics importants. Això sí, diumenge podrà debutar l'aler lituà Deividas Dulkis, fitxat la setmana passada.

ARXIVAT A:
Bàsquet ManresaACB
Anar al contingut