Carli Lloyf lluirà el dorsal 10 al Manchester City (@ManCityWomen)

El Manchester City Women fitxa Carli Lloyd, la millor futbolista del món

Considerada la millor futbolista del món després de guanyar el premi The Best de la FIFA el passat mes de gener, Lloyd, de 34 anys, ha firmat un contracte fins al juny del 2017
Actualitzat

El Manchester City Women ha anunciat el fitxatge de la migcampista nord-americana Carli Lloyd, considerada la millor futbolista del món després de guanyar el premi The Best de la FIFA, el mes de gener. Lloyd, de 34 anys, ha firmat un contracte fins al juny del 2017 per disputar la Super League Spring Series, que comença a l'abril i acaba el 3 de juny, la Champions Legue i la Women's FA Cup (Copa d'Anglaterra).

"Estic tremendament emocionada d'arribar al Manchester City, un club a l'avantguarda del futbol femení tant a dins com a fora del terreny de joc. Després d'haver jugat tota la meva carrera als Estats Units, estic desitjant aprofitar l'oportunitat de provar-me en un nou lloc i de jugar la Champions League", ha assegurat Lloyd, autora de 96 gols en 232 partits amb la selecció nord-americana.

Lloyd, que arriba al City procedent dels Houston Dash i lluirà el dorsal 10 a la samarreta, ha guanyat dues medalles d'or olímpiques i un Mundial (2015) amb la selecció nord-americana. La futbolista, nomenada millor jugadora del món els dos últims anys, s'ha convertit en la tercera nord-americana a desembarcar a Anglaterra aquesta temporada, després de l'extrem Crystal Dunn, fitxada pel Chelsea Ladies, i la migcampista Heather O'Reilly, que va fitxar per l'Arsenal Ladies.

El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut