El Llagostera encadena l'onzena jornada consecutiva invicte després d'empatar a Tenerife (0-0) en un final d'infart

Llagostera i Tenerife s'han repartit els punts a l'Heliodoro Rodríguez (0-0). Els gironins encadenen onze jornades consecutives invicte i ja tenen gairebé la permanència al sac

El Llagostera ha fet mèrits en el primer temps per no marxar amb les mans buides. Els gironins, sòlids en defensa, han donat avisos a través de Ruymán, Pitu i Ríos Reina, que, a partir de pilota parada, ha tingut una ocasió que ha acabat refusada pel porter canari. El tempteig entre els dos equips a l'Heliodoro Rodríguez ha estat continu. El Tenerife també ho ha provat amb una falta, molt centrada, que ha servit Abdón i que ha acabat desviada per la barrera. Sergio León, a les acaballes de la primera part, també ho ha intentat.

El conjunt local ha sortit amb una marxa més a la segona part. Maxi i Suso han donat un parell d'ensurts només començar i René ha estat providencial. Fins i tot Abdón, en una rematada de cap, ha col·locat la pilota per sobre del travesser. El Llagostera s'ha vist obligat al minut 67 a fer un canvi per la lesió de Ruymán, que ha abandonat el terreny de joc amb llitera per lesió. Altre cop, els homes d'Agné han buscat el gol amb una centrada de Moyano i Suso a boca de canó que ha topat amb un René, que un altre cop ha salvat els mobles dels gironins. Ifrán, a dos minuts del final, ha tingut l'ocasió més clara de tot el partit. El travesser, però, l'ha refusat. Tot seguit, una contra dirigida per Sergio León ha acabat amb Dani Hernández blocant la pilota en l'u contra u. Ha estat en aquest tram de partit d'infart. Al final, però, taules a l'Heliodoro Rodríguez.