El Joventut no pot mantenir el ritme i perd a Madrid (96-79)

L'equip verd-i-negre ha competit el partit durant 30 minuts, però ha desaparegut de la pista en l'últim quart davant un Reial Madrid que no ha perdonat
Victor Lavagnini Actualitzat
TEMA:
Penya

El Joventut de Badalona ha sortit valent al Wizink Center, jugant d'inici sense complexos a la pista del campió. Els onze punts d'un imparable Yabusele en els primers deu minuts no han impedit, però, que els verd-i-negres tanquessin el primer parcial amb un marcador favorable en el debut de Jones a l'equip badaloní (23-25).

Entre el primer i el segon quart ha arribat un parcial de 2 a 14 amb un triple del mateix Jones. Els catalans dominaven el joc i s'han avançat fins als vuit punts amb un llançament inversemblant de Kyle Guy des de la seva pitjor cantonada. L'equip de Carles Duran, a més, dominava el rebot (10-19) i tenia en Guy un veritable malson per a la defensa madridista.

El Joventut ha anotat 50 punts a la primera meitat, els 10 jugadors que han trepitjat el parquet han anotat i ha arribat al descans amb un avantatge de 5. Uns primers vint minuts molt complets de la Penya, que ha circulat bé la pilota i ha signat molt bons percentatges.

A la represa s'esperava una reacció madridista en defensa per recuperar el ritme del partit. Els blancs han empatat el matx i s'han endut un tercer quart (24-15) disputat punt a punt i amb alternatives constants en el marcador. L'equip castellà ha arribat al minut 30 amb un avantatge de quatre (69 a 65) i treien profit dels seus atacs amb un Deck que liderava l'equip.

La Penya ha perdut el control del partit i ha desaparegut en els últims 10 minuts. Els partits a Madrid són molt llargs i els verd-i-negres, amb un parcial en contra de 13 a 2, han perdut definitivament el tren d'un partit en què han arribat a perdre de 19 en els últims minuts (96-79).

Carles Duran, al final del matx, ha valorat el partit del seu equip, del qual ha dit que ha fet "una merda d'últim quart".