Espanyol

El davanter colombià Dorlan Pabón pressiona el Parma per anar cedit a l'Espanyol

Javier Aguirre ja no haurà d'esperar gaire per saber si podrà disposar del reforç desitjat per a la davantera. Fins ara obtenir la cessió de Dorlan Pabón era complicat, perquè el Parma s'havia plantat en el preu i volia que l'Espanyol pagués al comptat. Però el futbolista vol vestir de blanc-i-blau i la seva pressió podria fer que arribés i amb una opció de compra, com desitjava l'àrea tècnica blanc-i-blava.

Actualitzat
Javier Aguirre ja no haurà d'esperar gaire per saber si podrà disposar del reforç desitjat per a la davantera. Dorlan Pabón, ràpid i amb el perfil per donar l'alternativa a Sergio García sense alterar el joc a la contra que busca el tècnic. Fins ara obtenir-ne la cessió era complicat, perquè el Parma s'havia plantat en el preu i volia que l'Espanyol pagués al comptat. Però el futbolista vol vestir de blanc-i-blau i la seva pressió podria fer que arribés i amb una opció de compra, com desitjava l'àrea tècnica blanc-i-blava.

La resposta és qüestió d'hores. Si és negativa, l'Espanyol optarà per reforçar-se amb un migcentre creatiu i donar més responsabilitat a un Samuele Longo que, com tot l'equip, creix amb Aguirre. El vestidor en bloc afronta amb optimisme, però també amb prudència, aquesta recuperació.

El futur de Rui Fonte

Sobre la taula també hi pot haver la continuïtat de Rui Fonte. La marxa del portuguès, titular contra el Mallorca, alliberaria una fitxa de cara a l'arribada de reforços.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut