Rafinha, en un partit recent amb la selecció brasilera (Reuters)

El Brasil convoca Rafinha i Dani Alves, però no Neymar, per a la Copa Amèrica

Els dos blaugranes han estat convocats per Dunga per jugar l'edició especial de la Copa Amèrica, però no Neymar, que jugarà exclusivament els Jocs Olímpics
Actualitzat

La Confederació Brasilera de Futbol (CBF) ha donat a conèixer la llista de convocats per a l'edició del centenari de la Copa Amèrica, que es disputarà als Estats Units del 3 al 26 de juny. En la nòmina hi ha dos jugadors del Barça, Dani Alves i Rafinha. En canvi, no hi és Neymar, que serà convocat només per als Jocs Olímpics després de l'acord que van assolir la CBF i el Barça.

Hi ha altres jugadors coneguts, com Marquinhos (PSG), un dels objectius del Barça per reforçar l'eix de la defensa, Filipe Luís, de l'Atlètic, o Casemiro, del Reial Madrid.

Carlos Dunga, seleccionador brasiler, ha convocat els següents jugadors:

Porters: Alisson (Inter Porto Alegre), Diego Alves (València) i Ederson (Benfica)

Defenses: Dani Alves (Barça), Fabinho (Mònaco), Miranda (Inter Milà), Gil (Shandong), Marquinhos (PSG), Rodrigo Caio (Sao Paulo), Filipe Luís (At. Madrid), Douglas Santos (At. Mineiro)

Migcampistes: Luiz Gustavo (Wolfsburg), Elias (Corinthians), Renato Augusto (Beijing Guoan), Coutinho (Liverpool), Lucas Lima (Santos), Casemiro (Reial Madrid), Rafinha (Barça)

Davanters: Willian (Chelsea), Douglas Costa (Bayern Munic), Hulk (Zenit Sant Petersburg), Gabriel i Ricardo Oliveira (Santos)

      

El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut