Barça

El Barça tornarà a la feina aquest dimarts, tot i que els llatinoamericans tindran permís fins dissabte

Aquest dimarts tornaran a la feina la majoria dels jugadors del Barça, tot i que els llatinoamericans tindran permís especial per incorporar-se als entrenaments després de cap d'any. Després d'aquest breu parèntesi nadalenc, l'equip blaugrana tornarà a encadenar dos partits setmanals. De moment, no hi haurà Champions, però el Sevilla espera els de Guardiola a la Copa del Rei.

Actualitzat
El Mundial de Clubs ha estat l'última gran exigència del 2009 per al Barça. Des d'aleshores, amb l'excepció de l'amistós a Kuwait, la plantilla gaudeix d'unes vacances que s'acaben aquest dimarts a la tarda, encara que no per a tothom. Messi, que tot just fa una setmana recollia el FIFA World Player com a millor jugador del món, té permís fins dissabte, igual que la resta de sud-americans. Milito, Alves, Maxwell i el mexicà Márquez tampoc tornaran fins al dia dos. Guardiola els ha donat permís perquè passin el Cap d'Any a casa.

La visita del Vila-real

Sense ells, i sense els africans Keita i Touré, concentrats amb les seves seleccions per la Copa d'Àfrica, Guardiola haurà d'afrontar el partit contra el Vila- real, la primera cita del 2010. Un 2010 que comença amb un calendari frenètic. Si els blaugrana eliminen el Sevilla a la Copa, jugaran fins a nou partits al gener, entre Lliga i Copa. O, el que és el mateix, un partit cada tres o quatre dies. Des d'aquest dimarts mateix, Guardiola i la plantilla s'han de posar les piles si volen repetir un 2010 triomfant.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut