Handbol

El Barça s'imposa a la pista del Nantes i suma la tercera victòria a la Champions (27-35)

El porter Kevin Moller ha estat decisiu en el triomf blaugrana amb les seves aturades en la segona part

Miquel RibasActualitzat

A França, el Barça no s'ha deixat sorprendre davant d'un rival molt seriós i que ha tingut el suport del públic. En plena pandèmia mundial del coronavirus s'ha fet estrany veure asseguts a les grades de l'Arena de Nantes, al voltant d'uns 4.000 espectadors en un espai on hi caben 5.900 persones. El factor públic no ha estat determinant. Els blaugrana han aguantat la forta embranzida inicial dels francesos, catapultats per Ovicek i Valero Ribera.

El frec a frec no ha arribat al quart d'hora, quan la maquinària blaugrana ha començat a marcar diferències amb un parcial de tres gols a zero i ha situat el 7 a 10 que ha fet Blaz Janc. A falta de vuit minuts per al descans, l'equip de Xavi Pascual ja tenia 5 gols de diferència (9-15). A partir d'aquí, els blaugrana amb una bona defensa han controlat el tempo del partit per marxar al descans amb tres gols d'avantatge (15-18).

En el començament de la represa, els jugadors del Nantes han sortit endollats i s'han situat a un gol (17-18). Llavors ha aparegut la mà de Dika Mem, que ha endossat 3 gols dels set que ha marcat en tot el partit. El partit ja no ha tingut més història, gràcies a les excel·lents intervencions del porter Kevin Moller amb 9 aturades de 20 llançaments. Moller fins i tot ha marcat un gol a porteria buida. Blaz Janc ha tancat el marcador amb el 27 a 35 favorable als blaugrana. És la tercera victòria dels blaugrana que lidera el grup B de la Lliga de Campions, després de tres jornades.