Actualitat blaugrana

El Barça s'entrena a Monterrey amb Ronaldinho, Messi i Márquez ja al grup

El Barça s'ha entrenat aquest dimecres a l'estadi Universitario de Monterrey, on Frank Rijkaard ja ha pogut comptar amb l'argentí Leo Messi, que ha endarrerit un dia la seva arribada. L'entrenador del Barça també ha pogut treballar amb Ronaldinho i Márquez, que s'han unit a l'equip en terres mexicanes. Un dels jugadors blaugrana que desperta més expectació a Mèxic, a part de Márquez, és el jove mexicà Giovanni dos Santos, que va debutar al primer equip amb un gran un gol contra l'Aarhus.

Actualitzat

El tècnic holandès Frank Rijkaard ha dirigit una doble sessió d'entrenament en terres mexicanes per preparar el partit que jugaran dijous (les tres de la matinada de divendres a Catalunya) contra el Club Tigres de Monterrey. Rijkaard ha treballat amb 27 jugadors, dels quals sis són del planter blaugrana.

Divendres, a Los Angeles, s'afegiran a la gira americana dels blaugranes el migcampista Deco i els dos últims fitxatges del Barça, el francès Thuram i l'italià Zambrotta.

Helicòpters per veure el Barça

Des que l'expedició blaugrana va aterrar a Monterrey, a Mèxic no es parla de res més que no tingui relació amb el Barça. Les principals cadenes de televisió del país han llogat helicòpters perquè els càmeres sobrevolessin el camp on s'entrenaven els jugadors de Rijkaard i poguessin agafar les imatges més espectaculars. Leo Messi també ha hagut de patir les conseqüències de la fama després del seu primer entrenament de la pretemporada.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut