Barça

El Barça-Nàpols de Champions té molts números de jugar-se a porta tancada

Aquesta setmana el Barça es reunirà amb el govern per parlar d'una mesura provocada per l'amenaça del coronavirus

Actualitzat

Aquest dimarts a les nou del matí, el Barça es reuneix amb el govern per decidir què fan. Ara, des del club ja han deixat clar que la prioritat és la salut pública.

Gerard Figueras, secretari d'Esports de la Generalitat, ha confirmat aquets dilluns que s'està estudiant la possibilitat que el Barça-Nàpols es jugui a porta tancada.  El govern català creu que la decisió s'ha de prendre tenint en compte els protocols establerts pel Ministeri Sanitat i el Departament de Salut.

"Aquesta és una hipòtesi i aquesta setmana es negociarà entre el govern i el club d'acord amb els protocols que marca la Conselleria de Salut davant el coronavirus. A hores d'ara no hi ha cap decisió presa (...) Nàpols no és una de les zones confinades a Itàlia, però sí que Itàlia és un país en zona de risc, i seguint els protocols de salut seria una opció viable. S'ha de tenir en compte que s'esperen 5000 aficionats del Nàpols"

Figueras confirmava així la informació avançada per l'Esportiu en el sentit que el Barça s'haurà de guanyar la classificació per als quarts sense la seva afició. El partit, previst per al dimecres 18 de març, correspon a la tornada dels vuitens de final de la Lliga de Campions.

En el programa Els Matins, Antoni Trilla, el cap d'Epidemiologia de l'Hospital Clínic, explica quines condicions s'haurien de donar perquè el partit s'hagi de jugar a porta tancada:

L'únic partit jugat a porta tancada al Camp Nou va ser el Barça-Las Palmas de Lliga que es va disputar l'1 d'octubre del 2017.

Tot i que en un primer moment el Barça va voler ajornar el partit arran de les càrregues policials contra els participants al referèndum a tot Catalunya, finalment va optar per aquesta mesura, després de la negativa de la Lliga a concedir un ajornament.

 

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut