Philippe Coutinho no posarà les coses fàcils per una rebaixa salarial (EFE)

El Barça es prepara per al Bayern amb un amistós amb l'AE Prat

Philippe Coutinho marca un gol en l'amistós amb l'AE Prat i recupera bones sensacions de cara al partit de dimarts
Redacció Esport3 Actualitzat
TEMA:
Coutinho

El Barça ha guanyat 2 a 1 l'AE Prat en el partit amistós d'aquest matí a la ciutat esportiva. Koeman ha aprofitat la setmana sense futbol per fer un entrenament amb més càrrega per als jugadors menys habituals en aquest inici de temporada.

L'onze inicial del Barça ha estat format per: Ter Stegen; Mingueza, Comas, Umtiti, Balde; Puig, Pedri, Sergi Roberto; Collado, De Jong, Coutinho.

Coutinho ha sortit en l'11 inicial i ha estat el més destacat del partit. El brasiler ha marcat el primer gol del partit i ha estat molt participatiu en la resta de minuts que ha estat al camp. 

Coutinho fa 9 mesos que no juga per lesió i aquest dimecres ha deixat bones sensacions al camp, pensant sobretot en el partit de dimarts amb el Bayern.

 

El segon gol del Barça l'ha marcat en pròpia porta Roger, de l'AE Prat, després d'una bona jugada de Balde. El partit ha servit també per veure Luuk de Jong en acció i perquè comenci a adaptar-se al joc de l'equip.

Ansu Fati i Piqué han fet treball específic i no han participat en el partit. Ansu segueix alternant entrenaments amb el grup i feines al marge per seguir amb la recuperació del genoll. En el cas de Piqué ha estat més per precaució.

 

 

ARXIVAT A:
Coutinho
VÍDEOS RELACIONATS
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut