El Barça derrota el Bayern i es classifica per a la final de la Champions (1-0)

L'equip de Lluís Cortés fa història i jugarà la seva primera final de la Champions; el seu rival serà el Lió que ha guanyat el Chelsea

El Barça ha guanyat el Bayern de Munic en el partit de tornada de semifinals de la Champions League (1-0). Amb aquesta victòria, les blaugranes han aconseguit una fita històrica, classificar-se per a la final de la Champions League.

El partit ha començat amb un ritme molt alt i els dos equips a l'atac. El Bayern de Munic ha fet una pressió intensa per dificultar la sortida de la pilota del Barça, i això ha provocat alguna pèrdua de pilota de les blaugranes. En el minut 10 Lieke Martens ha espantat tothom després de rebre un cop al peu que l'ha fet abandonar el camp uns minuts. L'ocasió més clara de l'equip de Munic ha estat un xut a l'escaire en el minut 32 de Leupolz. En el minut 45 Martens ha provocat un penal que Mariona ha transformat en l'1-0.

A la segona part, el Bayern de Munic ha començat atacant i ha tingut diverses ocasions, la més clara una rematada de Däbritz que ha sortit desviada per molt poc. El Barça ha patit amb l'expulsió de Keira Hamraoui en el minut 70 per doble groga. Poc després de l'expulsió, Sandra Paños ha salvat les blaugranes amb una gran aturada.

L'Olympique de Lió serà el rival del Barça a la final de la Champions femenina que es jugarà el 18 de maig a Budapest Les franceses han eliminat el Chelsea a semifinals (2-1; 1-1).