El Barça no tornarà amb la Champions d'Armènia (FC Barcelona)

El Barça perd la Champions contra el Palma en un partit per oblidar (1-5)

A la mitja part els blaugranes perden per 1 a 2; amb l'1 a 3 el Barça ha jugat amb porter-jugador però no ha pogut capgirar el marcador
Redacció Esport3 Actualitzat

El primer s'encetava amb un Palma que ofegava la sortida de pilota del Barça. Els homes de Vadillo no deixaven respirar als culers i només les intervencions encertades de Dídac Plana evitaven que els balears estrenessin el marcador. Sortosament per a Velasco el seu equip ha anat creixent a mesura que passaven els minuts, i aquí ha aparegut el talent d'Adolfo per fer l'un a zero pels blaugranes amb un autèntic míssil creuat.

A partir d'aquest moment, han passat a controlar el guió del partit i han tingut ocasions clares, una de Lozano i una altra de Pito, per fer el segon. Però enmig d'aquest escenari ha aparegut l'estratègia de Palma per empatar a un amb un xut de Rómulo en una acció on Sergio Lozano ha reclamat falta per obstrucció.

Tot i això, el Barça ha disposat, posteriorment, de dos dobles penals a peus de Catela i Ferrao per tornar a avançar-se en el marcador però sense encert final. I just a un minut del descans, Vilian, en una altra acció a pilota aturada, aconseguia l'un a dos.lenitud de condicions físiques.

La segona part ha estat un monòleg barcelonista davant d'un Palma ben tancat al darrera. El domini del conjunt de Velasco li ha donat grans ocasions per empatar a dos. Les dues primeres per part de Catela i Sergio Lozano. I encara més clara era un llançament de Touré que s'estavellava al pal. Quan semblava que tard o d'hora arribaria la igualada, en un contracop Neguinho aconseguia l'un a tres.

Això ha portat el Barça a atacar amb el porter-jugador, però ha estat impossible generar cap oportunitat clara de gol. Una situació que els homes de Vadillo han aprofitat per robar pilotes que han donat peu a sentenciar el duel. De forma consecutiva Changuinha i Neguinho augmentaven la renda golejadora amb dues dianes més que tancaven la final amb el definitiu un a cinc. Golejada contundent davant d'un Barça que ha viscut una final d'insomni on no li ha sortit res. El Palma revalida el títol com a campió d'Europa