Les jugadores del Rugbi Sant Cugat celebren l'ascens a la Lliga Iberdrola
Les jugadores del Rugbi Sant Cugat celebren l'ascens a la Lliga Iberdrola (@rugbysantcugat)
Rugby

Donen per perdut al Sant Cugat el partit contra l'Eibar pel retard de l'ambulància

L'ambulància ha arribat 40 minuts tard a la instal·lació i l'àrbitre ha tancat l'acta donant per guanyadores l'Eibar Rugby Taldea (0-21)

Redacció Esport3Actualitzat

El dissabte passat s'havia de disputar el partit entre el Club Rugbi Sant Cugat i l'Eibar Rugby Taldea. La normativa de la Lliga Iberdrola, màxima categoria estatal del rugbi femení, especifica que en cada partit ha d'haver una ambulància al camp per prevenció. La normativa també diu que el servei mèdic pot endarrerir-se fins a 30 minuts després de l'hora prevista de l'inici del partit. Com que no va ser així, l'àrbitre es va veure obligat a tancar l'acta amb derrota de les locals per 0-21.

Albert Casorrán, l'entrenador del C.R. Sant Cugat, ha lamentat aquest contratemps i les conseqüències esportives que suposen per a l'equip:

"Ha estat un cop dur, veníem amb moltes ganes i amb la convicció que podíem treure punts. Les jugadores tenien moltes ganes, però ara hem d'intentar tornar a recuperar l'energia, és difícil de gestionar aquest tipus de situacions. Com a equip local mai havia viscut aquesta situació".

Des de la direcció del Sant Cugat van afirmar que el servei estava demanat i l'ambulància va arribar 40 minuts tard per culpa d'un problema extern al club. Ara l'equip santcugatenc vol presentar al·legacions per tal de poder repetir el partit. Si finalment la Federació accepta repetir el partit, el club català haurà de fer-se càrrec de les despeses del desplaçament de l'Eibar.

Anar al contingut