Dembélé ha pogut completar part de l'entrenament del Barça amb el grup (@FCBarcelona_cat)

Dembélé fa una part de l'entrenament amb el grup però està descartat contra l'Atlètic de Madrid

Segons ha pogut saber TV3, l'extrem francès no arribarà a temps per jugar el dissabte al Camp Nou en un duel clau pel desenllaç pel títol de lliga
Actualitzat
TEMA:
Dembélé

El Barça torna als entrenaments per preparar el duel decisiu d'aquest dissabte contra l'Atlètic de Madrid. Els jugadors blaugranes, que van gaudir d'un dia de festa després de disputar l'exigent partit contra el Vila-real, tornen a exercitar-se a fons amb la mentalitat posada a assegurar que els tres punts no marxin del Camp Nou.

No serà fàcil i és que els "colchoneros", segons a la classificació, posaran tota la carn a la graella. Una victòria a Barcelona els permetria posar-se a cinc punts de conjunt blaugrana i mantenir opcions per acabar conquerint el títol de Lliga. Una derrota dels de Simeone, en canvi, significaria donar per pràcticament sentenciat el campionat per al Barça.

Així doncs, Ernesto Valverde ha dirigit un entrenament amb tots els jugadors disponibles. Dembélé i Cillessen han pogut fer part de la sessió amb els seus companys. Segons ha pogut saber TV3, el davanter francès no arribarà a temps per disputar el crucial partit contra l'Atlètic de Madrid. Els joves del filial Iñaki Peña, Wague, Morer i Riqui Puig també s'han entrenat amb el primer equip.

ARXIVAT A:
Dembélé
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut