Dembélé, cada cop més lluny del Barça: la directiva ja no confia en la renovació

L'àrea esportiva té prevista una reunió aquesta setmana amb el representant del francès, Moussa Sissoko, però les expectatives d'aconseguir un acord són pesimistes
Xavi Lemus Actualitzat
TEMA:
Dembélé

L'actuació de Dembélé contra el Vila-real podria ser la seva darrera aparició al Camp Nou com a jugador del Barça. L'extrem francès continua a hores d'ara sense donar resposta a la proposta de renovació del club. I des de l'àrea esportiva són pessimistes respecte a la seva continuïtat. Mateu Alemany, en declaracions a Movistar, va ser prou clar:

El seu futur el coneixen ell i els seus agents. Tinc la meva opinió personal sobre aquest assumpte, però no la diré ara.  La situació és la mateixa que als últims sis o set mesos

De fet, ja a la roda de premsa prèvia al partit, el seu entrenador, Xavi Hernández, conscient de la situació, ja contemplava la possible marxa de Dembélé. 

Podria ser el seu últim partit, sí. És un futbolista que a mi m'agrada i que ens pot ajudar en un futur, però ja veurem perque és un tema de negociació. Però sí, contra el Vila-real podria ser l'últim partit de Dembélé i alguns jugadors més.

Aquesta setmana esperen fer la reunió definitiva amb el seu representant, Moussa Sissoko. Però al club confien ben poc a aconseguir un acord. El davanter francès és al punt de mira del PSG, que li ofereix unes condicions econòmiques molt superiors a les del Barça.

 

Segueix sense renovar i es disparen els rumors

Dembélé segueix sense renovar quan falta només un mes perquè expiri el seu contracte. En les últimes hores s'han disparat els rumors sobre el futur del francès, sempre relacionant-lo amb els efectes secundaris de la continuïtat del seu compatriota Mbappé pel PSG. Des de França s'ha insinuat que una de les primeres peticions del crac recentment renovat seria poder comptar amb l'extrem del Barça com a company la temporada que ve. Fins i tot, altres mitjans han situat Dembélé en l'òrbita d'un Madrid que busca un bon jugador per invertir part dels diners que tenia reservats per a Mbappé.  

 

ARXIVAT A:
Dembélé
VÍDEOS RELACIONATS
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut