futbol

Mbappé: "Comprenc la decepció del Madrid, però vull jugar més temps a París"

El crac francès ha comparegut al Parc dels Prínceps acompanyat pel president Nasser al-Khelaïfi per explicar els motius de la seva renovació pel PSG

Redacció Esport3Actualitzat

Ja s'ha desvelat una de les grans incògnites del planeta futbol. Conscient de l'enrenou que ha generat la seva renovació pel PSG, el francès ha comparegut al Parc dels Prínceps per explicar els motius de la decisió i ha tingut un missatge per al seu major pretendent, el Reial Madrid:

Quan tenia catorze anys duia la samarreta del Madrid, comprenc la seva decepció. Han de pensar que soc francès i que vull jugar més temps aquí. No sé on seré d'aquí tres anys.

El crac no tanca la porta al club blanc en un futur, però, de moment, seguirà a la riba del Sena fins al 2025. Segons ell, el gir dels esdeveniments ha vingut donat per un canvi en la parcel·la esportiva del PSG i ha restat importància al vessant econòmic

Li vaig dir a Florentino Pérez que tinc tot el respecte pel seu club i li vaig agrair l'esforç. Tothom sabia que l'any passat volia fitxar pel Madrid, però, aquest any, el projecte esportiu del PSG ha canviat. La setmana passada, tot va canviar. He tingut en compte la faceta esportiva i privada. El millor és quedar-me aquí.

Preguntat pel rol de Messi i Neymar en la renovació deixa clar que els dos ex del Barça no hi han influït:

Hem parlat  del tema, però no gaire. Respectarien la meva decisió fos la que fos.

"Aniré amb el Madrid a la Champions"

Aquest cap de setmana, en una carta publicada a les seves xarxes socials, fins i tot confessa que, de cara a la final de la Champions de dissabte, serà "el primer aficionat del Madrid". Del text, se n'extreu que el gal va estar molt a punt de decantar-se pel club de la Castellana.

Al-Khelaïfi matisa el poder del "millor jugador del món" i llança una indirecta al Madrid

Nasser al-Khelaïfi ha obert la roda de premsa sobre la continuïtat de Mbappé, a qui s'ha referit en diverses ocasions com "el millor jugador del món". En la seva primera intervenció, el xeic que presideix el PSG ha negat ingerències del crac en la planificació del projecte esportiu o en l'organigrama del club, després que l'endemà de l'anunci de renovació acomiadés Leonardo com a director esportiu.

El qatarià també ha llançat una indirecta als clubs que han temptat amb grans ofertes el jugador, en al·lusió a l'oferta del Reial Madrid:

Hi ha clubs que podrien pagar més diners que nosaltres, però aquesta és una decisió esportiva.

Sobre la denúncia del president de LaLiga, ha passat la patata calenta a l'homòleg francès de Javier Tebas, és a dir, el president de la Ligue1. 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut