Erik ten Hag i Cristiano Ronaldo en un partit del Manchester United (Reuters)

El Manchester United reacciona a l'estripada de Cristiano: la multa podria superar el milió d'euros

El jugador portuguès ha criticat durament la directiva i l'entrenador "red devil" i el club anglès ha emès un comunicat al respecte
Redacció Esport3 Actualitzat

Cristiano Ronaldo podria estar davant dels seus últims dies com a jugador del Manchester United. El portuguès, que ha viscut rodejat de polèmiques durant els últims mesos, ha criticat amb duresa Erik ten Hag i alguns dels directius del club anglès, en un fragment que ha avançat The Sun de l'entrevista amb Piers Morgan al canal TalkTV.

"M'han intentat fer fora, i no només l'entrenador, també dues o tres persones més de la directiva del club. Em sento traït. Hi ha gent del club que no em vol aquí, no només aquest any, també l'any passat."

 


Comunicat del Manchester United

El club anglès no ha trigat a reaccionar a aquestes dures declaracions del portuguès i ha emès un comunicat sobre l'entrevista a Cristiano Ronaldo.

En aquest comunicat explica que "el club pren nota de la cobertura mediàtica en relació amb una entrevista de Cristiano Ronaldo i considerarà la resposta una vegada que s'han establert tots els fets".

 

A la premsa britànica es parlava d'una sanció econòmica d'un milió d'euros, però, de moment, el comunicat només afegeix que estan enfocats en la segona meitat de temporada i continuar amb l'impuls, la confiança i la unió que s'està construint entre els jugadors, l'entrenador, el personal de l'entitat i els seus aficionats.

 

Atacs a Ten Hag i Rooney

A més, l'ex del Reial Madrid ha dedicat una crítica ferotge al seu actual entrenador i ha tingut paraules per a una llegenda del club de Manchester, Wayne Rooney, que va dedicar-li unes paraules fa pocs dies.

"Erik Ten Hag no mereix cap tipus de respecte, perquè ell no em respecta a mi. Si tu em respectes, jo et respecto."

Replica a Wayne Rooney que va arribar a dir que el comportament del portuguès era "inacceptable":

"No sé per què Rooney em critica tant, potser és perquè ell ja està retirat i jo continuo jugant al màxim nivell. Tampoc vull dir que estigui millor que ell... però és veritat."

El crac portuguès va estripar-ho tot en una entrevista al programa  'Piers Morgan uncensored', aquí tens un tall del programa:

VÍDEOS RELACIONATS
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut