Cata Coll serà blaugrana fins al 2026 (FCB)
Barça

Cata Coll renova amb el Barça fins al 2026

El club ha ampliat el contracte de la portera tres temporades més

Redacció Esport3Actualitzat

El FC Barcelona continua amb les renovacions del primer equip femení. Cata Coll serà blaugrana, com a mínim, fins al 2026. La portera balear ha ampliat el contracte amb el FC Barcelona per a les pròximes tres temporades.

Cata va fitxar pel Barça l'estiu del 2019 i, després d'una campanya cedida al Sevilla, actualment comparteix posició amb Sandra Paños i Gemma Font. En aquests moments, la mallorquina es troba a la recta final de la recuperació de la lesió al genoll de fa un any. La seva tornada a la plantilla s'espera per després dels partits de seleccions.

"Miro el futur amb molta ambició. Crec que he fet bona feina, estan confiant en la gent jove i volem apretar perquè volem ser el futur del Barça."

"És veritat que els dos darrers mesos han estat més durs perquè et trobes molt bé, però el destí m'ha volgut posar aquí, a un dia de fer-ne 365 lesionada. Contenta que per fi vegi llum al final del túnel."

 

A Markel Zubizarreta encara li queda feina. Estan pendents de renovar Bruna Vilamala i Clàudia Pina, que acaben contracte el proper mes de juny.

Anar al contingut