Debut plàcid d'Alcaraz a Miami (Reuters)

Carlos Alcaraz arrasa en el seu debut a Miami

El murcià no ha tingut pietat de l'argentí Facundo Bagnis, al qual ha guanyat per 6-0 i 6-2, en escassament una hora de joc
Xavier Bonastre i Thió Actualitzat

Carlos Alcaraz va com un tro. Ha debutat al Masters 1000 de Miami amb una clara i convincent victòria sobre l'argentí Facundo Bagnis (100 ATP) per 6 a 0 i 6 a 2. El tenista murcià, que defensa el títol que va aconseguir l'any passat, ha resolt el primer set amb una superioritat inqüestionable, en només 24 minuts. Dels 6 jocs del set, 4 els ha guanyat en blanc, sense cedir ni un sol punt.

En el segon parcial, Bagnis ha aguantat fins al 2 a 2, però a partir d'allà s'ha tornar a fer palesa la superioritat del deixeble de Juan Carlos Ferrero. En total el partit ha durat 1 hora i 6 minuts.

El pròxim rival d'Alcaraz serà el serbi Dusan Lajovic, entrenat pel barceloní Josep Perlas. Lajovic és el 76è jugador mundial.

En la jornada d'aquesta matinada han quedat eliminats el tenista de la Plana Alta Roberto Bautista Agut (28 ATP) i la grega Maria Sakkari (10 WTA). En canvi el malagueny Alejandro Davidovich Fokina (25 ATP) segueix endavant després de batre el nord-americà Brandon Nakashima (45 ATP) per 6-4 i 7-6.

La doble "punxada" d'Alexander Zverev

Alexander Zverev ha protagonitzat una acció que no se sol veure habitualment en el marc de l'esport d'elit. Diabètic des dels 3 anys, el tenista alemanya ha aprofitat un descans del seu partit amb Daniel Taro per punxar-se insulina. Zverev ha acabat perdent clarament el partit.