Alcaraz arribava a Miami com a setzè del món (Reuters)
Alcaraz arribava a Miami com a setzè del món (Reuters)
TENIS

Carlos Alcaraz guanya el seu primer Masters 1000

El murcià ha superat Casper Ruud, vuitè del món, per 7-5 i 6-4 en la final de l'Obert de Miami

Campió més jove de la història de l'Obert de Miami. Carlos Alcaraz ha aconseguit passar per sobre de Casper Ruud en la final del Masters 1000 de Miami (7-5, 6-4). Una final en què, el murcià ha arrencat tres jocs per sota del noruec i no ha estat fins al quart joc, que ha començat a entrar en el partit. A partir d'aleshores, primer set molt igualat, que el pupil de Juan Carlos Ferrero ha aconseguit decantar en la tercera pilota de set.

Alcaraz s'ha mostrat contundent i ha seguit amb la bona dinàmica, ja en el segon set. Els tres primers jocs han anat cap a la butxaca del murcià, que ha vist com Ruud aconseguia retallar distància (3-2). En un moment donat, el noruec ha necessitat assistència mèdica, un fet que ha fet dubtar de la seva continuïtat en la final. Tot i l'ensurt, ha tornat a la pista i ha continuat plantant cara.

 

 

El joc psicològic no ha servit perquè Alcaraz s'arronsés. El murcià ha aprofitat el seu bon servei per situar-se amb el 5-4 a favor. La pressió no ha pogut amb ell i, en l'últim joc, s'ha assegurat el títol amb un servei volea excepcional. Tercer jugador més jove en guanyar un Masters 1000 i primer espanyol que triomfa en el quadre masculí d'aquest torneig.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut