Barça i Espanyol juguen avui la tornada de les semifinals respectives de la Copa del Rei, amb força opcions de ser a la final

L'equip blaugrana juga al camp del Vila-real a partir de les 8 amb un coixí de dos gols (3-1), mentre que el blanc-i-blau rep l'Athletic a les 10 després d'haver empatat (1-1) a l'anada
Actualitzat

Barça i Espanyol tenen a l'abast convertir-se avui en finalistes de la Copa del Rei. L'equip blaugrana juga al camp del Vila-real amb dos gols de renda i el blanc-i-blau rep l'Athletic després d'obtenir un empat a Bilbao.

Els dos principals equips catalans es poden veure les cares en una final de Copa, circumstància que ha tingut lloc una única vegada a la història, l'any 1957. Els temps han canviat molt des d'aleshores, però la il·lusió dels protagonistes és la mateixa.

El primer dels dos en entrar en escena serà el Barça, que a partir de les 8 del vespre juga al camp del Vila-real amb un coixí de dos gols de renda després del 3-1 de l'anada. L'eliminatòria està encarrilada i Luis Enrique es va mostrar confiat, però alerta.

El tècnic blaugrana disposa de tots els jugadors excepte Vermaelen, però n'hi ha dos, Mascherano i Luis Suárez, que han d'anar alerta a no veure una targeta groga al Madrigal, perquè això els suposaria perdre's la final, en cas que l'equip hi arribi.

L'Espanyol, a totes

L'Espanyol també va fer una bona part de la feina obtenint un valuós empat (1-1) a San Mamés. La il·lusió que genera l'equip blanc-i-blau davant la possibilitat d'arribar per desena vegada a la final és gran, més quan l'Athletic d'Ernesto Valverde no mostra la regularitat en el joc d'altres temporades.

L'Espanyol-Athletic començarà a les 10 de la nit i el Power8 Stadium registrarà gairebé un ple. Sergio González ha convocat tots els seus jugadors disponibles i no ha donat pistes sobre l'equip, encara que sí que ha confirmat que Pau López, el porter que ha jugat tota la Copa, també serà el titular aquesta nit. 

TV3 i el canal Esport3 oferiran una àmplia cobertura dels dos partits, que seran transmesos també en directe per Catalunya Ràdio

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut