Alejandro Balde: "És un somni i espero aprofitar l'oportunitat al màxim"

El lateral blaugrana ha arribat a Doha i ja està concentrat amb la selecció espanyola absoluta
Redacció Esport3 Actualitzat
TEMA:
Mundial Qatar 2022

Han estat hores intenses per a Alejandro Balde. El lateral del Barça va rebre aquest divendres la notícia que era el substitut de José Gayà. Balde, de 19 anys, estava concentrat amb la selecció espanyola sub-21 a Sevilla. De la capital andalusa va volar fins a Doha, on aquest dissabte al migdia s'ha pogut incorporar a la selecció espanyola absoluta.

El jugador s'ha mostrat feliç per poder participar en el Mundial, que era un somni per a Balde.

"És un somni per a mi, soc aquí i ni m'ho crec. Espero aprofitar l'oportunitat al màxim. Si fa una setmana m'haguessin dir que avui seria aquí, no m'ho hauria cregut. He parlat amb Ansu Fati i Nico Williams i m'han felicitat per la convocatòria."

"Encara no he pogut respondre tots els missatges perquè m'ha escrit molta gent felicitant-me."


Balde, el substitut de Gayà

El lateral esquerre del València es perd el Mundial després que els serveis mèdics d'Espanya consideressin que el seu esquinç al turmell dret no li permetria estar al 100%. Luis Enrique va triar el blaugrana Alejandro Balde per substituir-lo.

El jugador del Barça va reaccionar de manera molt efusiva quan li van comunicar la bona notícia.

 

Aquesta incorporació va fer que el Barça passés a ser el club que més jugadors aporta a les seleccions en aquest Mundial de Qatar, amb 17, davant del Bayern de Munic i el Manchester City, que empaten a 16 jugadors. El club bavarès inicialment n'aportava 17, però finalment es va quedar amb 16 per la lesió de Sadio Mané.

D'aquesta manera, Jordi Alba i Alejandro Balde tornaran a competir pel lateral esquerre, però ara en un Mundial. Jordi Alba va començar de titular a la primera jornada de Lliga amb el Barça i no ho va tornar a ser fins a la setena. La irrupció del jove Balde ha modificat el rol del defensa de 33 anys a la plantilla blaugrana, però, quan menys s'ho imaginava, una combinació de factors el pot portar a ser peça imprescindible de la selecció espanyola al Mundial.

ARXIVAT A:
Mundial Qatar 2022
VÍDEOS RELACIONATS
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut