El nino de Vinícius que va aparèixer penjat a prop de Valdebebas

Antiviolència vol sancions de 60.000 euros per penjar el nino de Vinícius

La Comissió d'Antiviolència ha determinat les sancions per la pancarta i el nino de Vinícius i també per als autors dels insults a Mestalla
Redacció Esport3 Actualitzat

Ja se saben les sancions que proposa la Comissió d'Antiviolència per als autors acusats d'un delicte d'odi per penjar en un pont una pancarta on es llegia "Madrid odia el Reial" acompanyada d'un nino penjat del coll amb la samarreta de Vinícius. Els fets van passar al gener, abans del derbi madrileny entre el Reial Madrid i l'Atlètic de Madrid, en un pont proper a la ciutat esportiva de Valdebebas. 

Aquest dilluns, Antiviolència ha proposat sancions de 60.001 euros als quatre identificats com a autors d'aquests fets. A més, tindran prohibit l'accés a recintes esportius durant els pròxims dos anys, segons ha confirmat el Consell Superior de l'Esport. 

No han estat les úniques sancions que s'han anunciat, ja que també hi ha una decisió ferma pel que fa als insults i incidents que hi va haver a Mestalla, on Vinícius va tornar a ser protagonista. En aquest cas, Antiviolència proposa multes de 5.000 euros i la prohibició d'accedir a recintes esportius durant un any als tres identificats per aquests fets.

La Comissió ha decidit augmentar la sanció dels 4.000 als 5.000 euros per "entendre que els autors eren coneixedors que les seves accions eren reprovables en haver-se repetit aquest tipus de conductes i haver estat objecte de sancions en diversos partits al llarg d'aquesta temporada i, també, provocar la detenció de la trobada".

Homenatge contra el racisme a Maracanà

Vinicius ha rebut un homenatge, aquest dimarts a la matinada, a Rio de Janeiro, a la mitja part del clàssic entre Flamengo i Vasco de Gama, al mític estadi de Maracanà.
 


El jugador brasiler ha rebut el suport antiracista de l'estadi.

"Soc feliç de poder seguir ferm i lluitar per tots els que estan per venir"

El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut