Ancelotti i Hazard no caminen junts: l'italià dona la raó al belga

El tècnic del Madrid no ha evitat parlar d'Eden Hazard a la prèvia del duel de tornada de la Champions contra el Liverpool
Redacció Esport3 Actualitzat

L'enfrontament contra el Liverpool serà l'últim abans del clàssic de Lliga contra el Barça. Amb un avantatge de 2 a 5 del partit d'anada, Carlo Ancelotti no es refia del seu rival d'aquest dimecres i és conscient que enfront hi haurà un Liverpool dolgut per la desfeta viscuda que buscarà capgirar l'enfrontament.

"El Liverpool intentarà canviar l'eliminatòria, però nosaltres pensem més a atacar que a defensar-nos."

Se li entén tot amb Hazard

Enmig del ressò per les paraules del belga d'aquest dilluns, Ancelotti, sense dir-ho, ha deixat clar que ell i el jugador belga caminen per rutes diferents:

"Hazard ha estat honest, és cert que no parlem gaire. Però el més important és que tot i que no parlem i que no juga, em respecta. I jo a ell. I això ho valoro molt. Hazard no juga perquè en la seva posició hi juga Vinícius, que és un jugador que està aportant molt".

Benzema, recuperat

Karim Benzema s'ha entrenat amb normalitat i estarà a disposició de l'entrenador. Tot i que s'ha perdut molts partits per lesió aquesta temporada, el davanter francès segueix sent una peça clau en la competició europea.

"Benzema està al 100%. Per al club, per a mi i per a Karim, aquesta és una competició molt important. Es troba bé. El veig motivat i amb il·lusió per al partit contra el Liverpool."

De cara a aquest dimecres, Carlo Ancelotti ja ha assegurat que allò no es pot repetir. Per aconseguir-ho, té clar que ha d'obviar el partit d'anada.

"No farem càlculs ni plantejarem el partit tenint en compte que tenim avantatge. Hem d'intentar jugar el millor possible. Cal començar amb la màxima intensitat i intentar guanyar el partit."

El Reial Madrid ho té tot a favor per accedir als quarts de final de la Lliga de Campions. La golejada que va aconseguir a Liverpool en l'anada, 2 a 5, situa els blancs amb un peu i mig a la següent eliminatòria. Però l'any passat també va viure una situació semblant després del triomf a Stamford Bridge contra el Chelsea (1-3). Els londinencs es van avançar a la tornada, 0-3 i van fer trontollar el Bernabéu en una nit d'infart.

VÍDEOS RELACIONATS
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut