Futbol

Ancelotti: "Haurem de treure el millor de nosaltres per guanyar l'Espanyol"

El tècnic italià ha confirmat que els blancs recuperen Kroos i Rodrygo per al partit contra els blanc-i-blaus

Redacció Esport3Actualitzat

Tres partits oficials disputats, tres victòries aconseguides per al Reial Madrid en l'inici de temporada. Carlo Ancelotti està més que satisfet amb el rendiment que estan mostrant els seus jugadors, però aquest diumenge visiten l'Espanyol, un dels pocs conjunts que la temporada passada va ser capaç de guanyar-los.

Els pericos els van superar per 2 a 1, en un partit molt complet que l'entrenador italià de l'equip blanc no vol que es repeteixi.

"Estem en una dinàmica bona i estem preparats. Però l'any passat vam perdre aquest partit. L'Espanyol és un equip que lluita. Haurem de treure el millor de nosaltres per guanyar-lo."

Després de l'última sessió d'entrenament que han fet els madridistes aquest dissabte a Valdebebas, l'entrenador transalpí ha confirmat que podrà comptar amb Kroos i Rodrygo, que es van perdre l'últim partit per diversos problemes.

La incògnita en la plantilla madrilenya segueix sent Marco Asensio. El futbolista balear, que es va negar a renovar, podria estar molt a prop d'abandonar el club. Arsenal, Juventus, Milan, Manchester United i Newcastle estan interessats en el seu traspàs.

Ancelotti assegura que compta amb ell però el cert és que ha anat perdent protagonisme els últims dos anys. De fet, l'italià no té pensat demanar un substitut a Florentino si acaba abandonant l'entitat.

"Sé que Asensio estava avaluant la seva posició. Nosaltres estem esperant. El dia 2 de setembre estarà tot aclarit. Tenim una plantilla amb molts recursos. Si Marco surt no fitxarem ningú perquè no ho necessitem."

El dia que es compleixen 10 anys del fitxatge de Luka Modric pel Reial Madrid, el seu entrenador, que la setmana passada va veure com perdia Casemiro, un puntal al mig del camp, està convençut que el croat té encara un llarg recorregut com a futbolista.

ARXIVAT A:
Reial Madrid
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut