Ancelotti defensa la professionalitat de Cristiano Ronaldo i no entra en la polèmica de la festa

El tècnic no vol jutjar la vida privada dels jugadors i pensa que les crítiques estan justificades si són per la golejada rebuda al Calderón
Actualitzat

Carlo Ancelotti no ha volgut jutjar l'actitud de Cristiano Ronaldo ni la de la resta de jugadors del seu equip que van assistir a la festa d'aniversari del portuguès després de la derrota contra l'Atlètic de Madrid (4-0). Tot al contrari, ha reivindicat la "seriositat i la professionalitat" de l'actual Pilota d'Or.

El tècnic madridista, no obstant això, ha mostrat respecte per la reacció indignada d'una part important de l'afició. "No avaluo mai la vida personal dels futbolistes i no començaré a fer-ho ara. Tothom ha de poder fer el que li sembli", ha dit en la roda de premsa d'aquest divendres després de l'entrenament.

"El problema és que es pugui pensar que això afectarà la professionalitat dels jugadors", ha afegit. "En aquest sentit, sempre han demostrat que són professionals, han guanyat i han mostrat un compromís amb la samarreta. En la vida privada tothom fa el que vol; jo només valoro la forma dels jugadors, a l'entrenament i al camp, i no tinc dubtes". Ancelotti ha explicat que ell també té la seva vida privada i que no li agradaria que ningú s'hi fiqués.

El que sí que ha admès és que l'afició blanca té dret a estar enfada per la golejada del Calderón. "Entenc la frustració, perquè també és la nostra. No us penseu que vam marxar contents, després del partit; estàvem tristos i enfadats. Ara reaccionarem, no sé què passarà a l'estadi (dissabte contra el Deportivo), però l'equip sempre ha tingut l'estima de l'afició. De tant en tant, una crítica també pot ajudar a tenir una reacció positiva."

Partit de lliga contra el Deportivo

El conjunt blanc jugarà aquest dissabte a les 18h contra el Deportivo de La Corunya, al Bernabéu. L'equip d'Ancelotti encara l'enfrontament amb vàries baixes, incloent la del central portuguès Pepe, que aquest dijous es va entrenar amb la resta del grup, però finalment els metges no li han donat la baixa. Així doncs, el Madrid no disposarà de Ramos, James, Khedira, Coentrao, Pepe i Modric.

VÍDEOS RELACIONATS
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut