Albert Soler en una imatge d'arxiu
Bàsquet

Albert Soler, en resposta a Llull: "El Barça tindrà menys capacitat econòmica que l'any passat, com tots els clubs"

El director de l'Àrea d'Esports Professionals del Barça ha replicat al base del Madrid, que va ironitzar sobre el recent fitxatge de Nick Calathes i el gran dispendi que podria suposar.

Redacció Esport3Actualitzat

A Sergi Llull, el fitxatge de Nick Calathes pel Barça li devia semblar una operació desproporcionada. Si més no, a través de les xarxes socials el base menorquí va acompanyar la informació de l'aterratge del grec a l'ACB amb un bon feix de bitllets. Albert Soler, el director de l'Àrea d'Esports Professionals del Barça, ha aprofitat la presentació del nou base blaugrana per replicar-li, sense referir-s'hi directament:

"Tindrem menys capacitat econòmica que l'any passat, com tots els clubs pels efectes d'aquesta pandèmia. El Barça no hi és aliè".

Malgrat tot, Albert Soler ha assegurat que "tot i tenir menys diners, la plantilla no quedarà afectada des del punt de vista competitiu".

"Hem prioritzat una bona plantilla, tot i que això comporti estalviar en altres conceptes, com en viatges. Tindrem una plantilla més curta i, a més, també estem arreglant alguns contractes", ha insistit.

 

Anar al contingut