Sol i calor moderada de dia per Tots Sants

Alberto Alcántara Actualitzat

Comencem el mes de novembre amb un diumenge de Tots Sants dominat per l'anticicló i amb unes temperatures per sobre de la mitjana, amb un contrast marcat entre el dia i la nit.

Sol a Sant Carles de la Ràpita (Paco Cabanes)

Pocs núvols

De nou el sol serà el dominador de la jornada, amb alguns matisos. Repetirem els bancs de núvols baixos i boirines matinals a punts de la costa, més probables cap a la Costa Brava, on faran el ronsa tot el dia. A la resta, a banda d'alguns bancs de boira fruit de l'estabilitat, tindrem moltes estones de sol. Només esperem alguns núvols prims dispersos a primera hora, i una segona banda de núvols, també de tipus alt, de cara al vespre i avançant des de l'oest. Durant les hores centrals del dia, el sol senyorejarà.

Temperatura més alta del normal

L'amplitud i la inversió tèrmica seran notícia un dia més. La temperatura mínima serà fresca o freda, més baixa en moltes fondalades que no pas als cims del Pirineu. Per contra, la temperatura màxima seguirà en la línia suau dels últims dies i s'enfilarà per sobre dels 20 ºC a molts indrets, o fins i tot dels 24 o 25 ºC en els casos extrems. En qualsevol cas, mantindrem la tònica de temperatures poc fredes de les castanyades dels últims anys.

I dilluns...

Com a novetat, esperem l'arribada de núvols més compactes de cara al final del dia pel nord-oest, però les precipitacions sembla que no arribaran fins a la matinada al vessant nord del Pirineu. A la resta, més aviat assolellat, tret dels núvols costaners.

 

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut