La primera oferta del Barça per renovar Dembélé
El Barça planteja al davanter reduir al 50% el que cobra
Tot costa

La primera oferta del Barça per renovar Dembélé

Econòmicament, està per sota dels diners que el francès guanya actualment

Actualitzat

Els responsables esportius del Barça ja han fet arribar la primera proposta de renovació a Ousmane Dembélé a través del seu representant. Aquesta primera oferta el Barça la planteja retallant notablement les quantitats econòmiques que hauria de rebre. És una proposta a la baixa, sobretot a nivell econòmic, però també pel que fa als terminis.


Reducció dràstica de la fitxa

El Barça ha plantejat a l'extrem francès un contracte per la meitat del que està cobrant actualment. La fitxa que cobrarà aquesta pròxima temporada, que és la cinquena i última del seu contracte, és la més elevada dels cinc anys: supera els 20 milions d'euros.

En la primera oferta, el Barça li planteja reduir al 50% el que cobra, i, en comptes de 5 anys, que és el termini més habitual per fer un contracte nou, la proposta del Barça és per quatre temporades.
 

Negociació viva tot i la lesió

Aquesta oferta a la baixa es tracta de la primera proposta que els responsables esportius del Barça han fet arribar a Dembélé, i no hauria de ser definitiva. Tot i la lesió del francès a l'Eurocopa, que l'ha obligat a operar-se per tercera vegada, el Barça pretén mantenir l'oferta sobre la taula. De fet, amb la lesió de Dembélé, els més optimistes pensen que potser és més fàcil que el francès accepti renovar perquè potser els clubs que havien contactat amb ell (per exemple, la Juventus) es poden fer enrere.

De moment, Dembélé té aquesta primera oferta: 4 anys i una fitxa que és la meitat del que ha estat cobrant (i estaria una mica per sobre dels 10 milions d'euros per temporada).

Anar al contingut