El Barça es planta en la seva oferta a Araujo
Araujo als últims minuts del clàssic estirant els bessons
Tot costa

El Barça es planta en la seva oferta a Araujo

El central uruguaià està negociant la renovació perquè acaba contracte el 2023 i el Barça li ha fet saber que no augmentarà l'oferta que té sobre la taula

Fa mesos que els responsables de l'àrea esportiva del Barça, amb Mateu Alemany al capdavant, estan negociant la millora i ampliació de contracte de Nelson Araujo, vigent fins al 30 de juny del 2023, d'aquí una temporada i mitja.

De moment, no hi ha hagut acord i les diferències entre la proposta del Barça i les pretensions del central uruguaià són importants.

El Barça es planta en la seva oferta a Araujo
Araujo amb Pedri, Nico i Eric abans de començar el clàssic de Lliga al Bernabéu (EFE)

Proposta tancada del Barça

Després de les primeres converses, el Barça ha fet una oferta que considera adequada al rendiment i al nivell d'Araujo i a les possibilitats econòmiques actuals del club blaugrana. L'oferta representa una millora important respecte a les condicions que Araujo té actualment, i gairebé triplicarien la seva fitxa actual.

El Barça es planta en la seva oferta a Araujo
Jordi Alba felicita Ronald Araujo durant el clàssic al Bernabéu (EFE)

Araujo té fitxa del primer equip des de fa dues temporades i el seu contracte és un dels més baixos entre la plantilla del primer equip. Els responsables esportius del Barça, tenint en compte la nova política de salaris que es vol instal·lar al club blaugrana per rebaixar la massa salarial, ha fet arribar als representants del jugador que l'oferta que tenen sobre la taula és inamovible i que, tot i que Araujo tingui propostes econòmicament molt més importants d'alguns clubs anglesos, el Barça no millorarà la seva oferta.

 

Ofertes de la Premier

Araujo és un dels centrals amb més projecció del futbol europeu i el seu rendiment les dues últimes temporades al Barça ha cridat l'atenció d'alguns clubs europeus. Araujo ha rebut propostes, com a mínim, de dos clubs importants de la Premier que multipliquen els diners que li ofereix el Barça.

Els dos clubs que més han avançat en la seva intenció de fitxar-lo són el Liverpool i el Chelsea, tot i que el club de Londres ara mateix té bloquejada qualsevol operació per part del govern anglès a causa de la relació del seu propietari, Roman Abramovich, amb Vladímir Putin.

Anar al contingut