Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player

Episodi 12: Convèncer Palanca

Actualitzat

Tots els episodis

L'equip de reporters busca desesperadament Palanca. Saben que té el costum de parar a diversos bars i fondes de la comarca. Ja fa quinze dies que, tímidament, intenten localitzar-lo deixant-li missatges, però no han aconseguit cap resposta.

Després de visitar diversos bars, a la quarta és la bona. Carles Porta, Pol Izquierdo i Pepe Domènech arriben a Can Mariano, a Baró, poble situat entre Gerri de la Sal i Sort. Repenjat a la barra, amb una copa de ratafia, troben Palanca parlant amb el propietari.

(Imatge de Jordi Albalat)

Palanca demana al Mariano, l'amo del bar, una ronda de ratafia per als tres periodistes i unes cartes per jugar a la botifarra. Durant l'hora que dura la partida, Palanca no para de cridar i donar ordres. Ell i en Mariano fan de parella. Guanyen el joc -per poc- i això vol dir que els reporters han de pagar les copes.

Aquella estona, surrealista, fa que en Palanca s'estovi i accedeixi a pujar a Tor amb els reporters. L'equip no s'ho pot creure. Estan eufòrics!

Entre el resultat de la partida i els efectes de la ratafia, Porta i els seus companys s'han oblidat de la trobada amb el Lázaro i del sopar amb la "família Monster".

ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut