Us agraden els ous? A mi de totes les maneres! A "La cuina que cura" us proposem una recepta original i fàcil: Ous marroquins. Ingredients: 1 ceba 1 gra d'all ¿ carbassó 400 g de tomàquet triturat 4 ous ecològics comí en pols pebre negre oli d'oliva verge extra sal marina Opcional: julivert o coriandre       Com fer-ho: 1. Escalfeu una paella amb un raig d'oli d'oliva verge extra i salteu la ceba tallada ben petita i el gra d'all trinxat amb una culleradeta de sal, durant uns set minuts. 2. Afegiu-hi el carbassó, una culleradeta de comí i un pessic de pebre negre i salteu-ho uns minuts més. 3. Afegiu-hi el tomàquet triturat, tapeu-ho i deixeu cuinar fins que la salsa s'hagi reduït una mica i el carbassó sigui tendre. 4. Amb l'ajuda d'una cullera, feu quatre espais per col·locar-hi els ous. Trenqueu-los i afegiu-los a la paella. 5. Abaixeu el foc al mínim, tapeu la paella i deixeu cuinar uns 2-3 minuts fins que la clara s'hagi fet però el rovell segueixi una mica cru. 6. Decoreu-ho amb julivert o coriandre picat pel damunt. Bon profit!