Un restaurant caníbal a Berlín

Tres dones que triomfen amb receptes i consells de "cuina de confinament"

La cuina també és protagonista aquests dies d'aïllament obligatori pel coronavirus, alimentar-se bé és fer salut i també pot ser divertit
Gemma Safont-Tria
TEMA:
Coronavirus
Tres dones que triomfen amb receptes i consells de "cuina de confinament"

Arran del moviment de compliment obligatori #joemquedoacasa / #yomequedoencasa han sorgit d'altres hashtags derivats del confinament, que aglutinen un moviment que té la cuina com a protagonista: #jocuinoacasa / #yococinoencasa. Des d'"Un restaurant caníbal a Berlín" us recomanem tres perfils de dones cuineres, periodistes i fotògrafes que no podeu deixar de seguir aquests dies i que us seran de gran utilitat per planificar la compra i els menús setmanals. Recordeu comprar l'indispensable, sense acaparar, i aprofitar els aliments que teniu a casa.

 

Primer perfil: @malbercocs

Maria Nicolau és cuinera del restaurant El Ferrer de Tall, a Vilanova de Sau, i un cop al mes deixa propina a "Un restaurant caníbal a Berlín", de Catalunya Ràdio.

Aquests dies explica receptes, curiositats i secrets de cuina al seu compte de Twitter @malbercocs. Hi trobareu vídeos didàctics sobre com preparar, per exemple, mongetes amb morro, orella, xoriço i cansalada; rosquilles o bé una truita de patates. Però més enllà de la recepta, la Maria explica quin és el secret d'un bon sofregit, com es couen els llegums, o la importància dels talls dels ingredients: per què de vegades els tallem petits i d'altres vegades fem trossos més grossos. Els vídeos són molt didàctics i prometem que us arrencaran un somriure.

Tres dones que triomfen amb receptes i consells de 'cuina de confinament'
 

 

Segon perfil: Mònica Escudero

A IG @moniquescudero / a Twitter @moniquecestmoi. Periodista, editora i coordinadora a @elcomidista d'@elpais.

Al seu compte d'Instagram hi ha infinitat d'idees de receptes amb 3-4 ingredients que podeu trobar fàcilment quan aneu a omplir el cistell. Molts dels plats que hi trobareu són vegetarians: hi abunden receptes amb vegetals i llegums. Perquè estar confinat no és sinònim de menjar malament. Les fotografies us entraran per la vista!

 
Tres dones que triomfen amb receptes i consells de 'cuina de confinament'
 

 

Tercer perfil: Ana Casanova, a Instagram @lovefood_es

Si sou més de la cuina del xup-xup, Ana Casanova és la vostra dona. La podeu seguir a IG amb el perfil @ana.casanova i a Twitter amb l'usuari @lovefood_es. Cuinera i fotògrafa, l'Ana fotografia tot el que es menja i es menja tot el que fotografia. Famosa per les seves croquetes i els seus plats de cullera, habitualment comparteix les seves receptes als seus comptes de Twitter i Instagram. De les últimes que hi trobareu: fideus amb costella, macarrons amb xoriço i diferents arrossos. És d'idees fixes: dijous, paella.
Si no us agrada cuinar, com a mínim entretingueu-vos amb les seves fotos: fa boniques unes sardines o un parell de sepionetes amb la seva tinta. Una delícia per a la vista!

Tres dones que triomfen amb receptes i consells de 'cuina de confinament'
 

 

ARXIVAT A:
Coronavirus

ÀUDIOS RELACIONATS

Anar al contingut