El "Popap" es converteix aquesta cinquena temporada en un programa líquid, al núvol i connectat. És la cinquena generació i passa a ser "Popap 5G".

Ens adaptem a les circumstàncies i entenem Catalunya Ràdio com un espai sonor. Des d'on fem ràdio passa a ser secundari. Mariola Dinarès controla el programa des del seu estudi de ràdio i amb una redacció virtual fent teletreball amb totes les eines al núvol.

En una temporada atípica volem experimentar més que mai amb les eines tecnològiques que tenim, tot esperant l'arribada de la tecnologia 5G, que ens millorarà la connectivitat i la rapidesa en les connexions.

"Popap 5G", un programa de servei

Ja formem part dels hàbits de molts catalans que volen entendre aquest món digital canviant i necessiten eines per prendre les seves pròpies decisions i aconseguir un benestar digital.

T'expliquem els millors trucs i consells per portar la teva vida digital a un altre nivell. Conversem amb les veus més influents i reconegudes del món d'internet i ens mantenim sempre atents a l'actualitat de les xarxes socials.

Mantenim la comunitat #GentPopap per intercanviar coneixement, discutir i entendre i gaudir de les xarxes, mantenint l'esperit crític.

Els millors experts i expertes

Mariola Dinarès i el seu equip continuen apostant per l'expertesa amb la incorporació del pioner d'internet, l'enginyer expert en tecnologia i salut Andreu Veà i el periodista Albert Cuesta. A més, amb la nostra experta en dades, la periodista Karma Peiró, i Àlex Hinojo, en activisme digital i viquipèdia. En drets digitals, continua Víctor Roselló; a les batalles de ficció Alfons Gorina; en mòbils i gadgets Marc Corredera, amb qui també farem retrotecnologia.

Un concepte cada dia

El dilluns és el dia de "la tele que es mira a les xarxes" i els nous formats audiovisuals amb la periodista Mariola Cubells.

El dimarts és el dia del coneixement amb la "Màsterclass Popap". Una classe, una conversa o un tutorial per aprendre nous conceptes.

El dimecres és el dia de la participació amb el Kahoot sobre coneixements digitals de Joan Arenyes.

El dijous és el dia dels influenciadors, streamers, youtubers, tik tokers, instagramers i noves tendències amb Roc Massaguer, "Outconsumer".

El divendres descobrim la vida digital d'un personatge popular.

Ens trobaràs de dilluns a divendres de 13 a 14 h a l'antena de Catalunya Ràdio, i sempre que vulguis a catradio.cat, Facebook, Twitter, Instagram i Spotify.

Anar al contingut