La comunitat "Popap" cada vegada és més gran i aquesta temporada Mariola Dinarès i el seu equip mantenen intacta la voluntat de servei públic i de contribuir al teu benestar digital.
 
"El Popap" ja forma part dels hàbits de molts catalans que volen entendre aquest món digital canviant i necessiten eines per prendre les seves pròpies decisions. El programa explica els millors trucs i consells per portar la vida digital a un altre nivell, conversant amb les veus més influents, expertes i reconegudes del món d'internet.

Els millors experts i expertes

Miquel Montoro. El popular youtuber mallorquí comparteix amb nosaltres les seves reflexions sobre el món rural i la cultura Km0. Amb la seva espontaneïtat ens ajuda a entendre millor cap on va un món rural que cada vegada està més digitalitzat.

Belena Gaynor i Albert Vico. Gestors de les xarxes socials dels concursants de OT amb milions de seguidors, cada setmana ens porten uns tallers molt pràctics i didàctics per aprendre a gestionar les nostres xarxes com un professional.

Enric, el copresentador virtual que ens ajuda a posar en context moltes de les notícies. La seva gran base de dades, alimentada per Marisa Gil, ens permet aclarir dubtes i respondre preguntes.

Aquesta temporada continuem amb la música al núvol de Joan Arenys, amb llistes de cançons en català per estats d'ànims concrets, reforcem la consulta de 2/4 amb preguntes sorprenents, sortim amb la unitat mòbil i la Marta Cristià per descobrir llocs i experts interessants i fem cada dia crònica de xarxes amb Sílvia Creus, per saber de què es parla a la xarxa.

Un concepte cada dia

El dilluns és el dia dels nous formats audiovisual i la tele que es comenta a les xarxes amb la periodista Mariola Cubells.

El dimarts el dia de dinamitzar les xarxes socials amb Albert Vico i Belena Gaynor.

El dimecres repassem conceptes amb un Kahoot sobre competències digitals amb Joan Arenyes.

Dijous és el dia dels creadors de contingut amb Roc Massaguer, "Outconsumer·"

Divendres descobrim la vida digital de persones populars a la xarxa i incorporem també les converses intergeneracionals entre avis i néts del xat.
 

Ens trobaràs de dilluns a divendres de 13 a 14 h a l'antena de Catalunya Ràdio, i sempre que vulguis a catradio.cat, Facebook, Twitter, Instagram i Spotify.
Anar al contingut