El "Popap" afronta amb ganes la quarta temporada sabent que ja forma part dels hàbits de molts catalans que volen entendre aquest món digital canviant i necessiten eines per prendre les seves pròpies decisions i aconseguir un benestar digital.

Estrenem la comunitat #GentPopap per intercanviar coneixement, discutir i entendre i gaudir de les xarxes, mantenint l'esperit crític.

Més experts i, sobretot, expertes

Mariola Dinarès i el seu equip continuen apostant pel talent femení i ampliem la nostra llista d'expertes amb la incorporació de la periodista i especialista en dades Karma Peiró i el viquipedista Àlex Hinojo. S'incorpora de ple a l'equip Roc Massaguer, que debatrà i analitzarà amb els principals influenciadors i les tendències que s'imposen.

En drets digitals continua Víctor Roselló, en continguts audiovisuals Mariola Cubells, a les batalles de ficció Alfons Gorina i descobrint-nos els nous gadgets Marc Corredera, amb qui també farem retrotecnologia.

"MOJO", experimentem amb el mòbil

El "Popap" és un programa de ràdio, un podcast, una comunitat i més que mai tindrà una vida paral·lela a les xarxes. A través de les xarxes farem directes per Instagram i a través de les xarxes pots descobrir què passa a l'estudi quan els micròfons no estan oberts. No t'amaguem res i experimentem quines possibilitats audiovisuals té un mòbil.

Ens trobaràs de dilluns a divendres de 13 a 14 h a Catalunya Ràdio i sempre que vulguis a Facebook, Twitter, Instagram, YouTube i Spotify i a catradio.cat.