El Popap és aquesta temporada 2022-2023 un programa necessari, imprescindible i Intergeneracional que es fixa sobretot en els continguts en català de les xarxes socials.

Volem reflexionar més que mai sobre la nostra relació amb el món digital i les pantalles. Buscant el benestar digital, incorporem la psicòloga Sònia Cervantes a #Psicoxarxa 

L'espai físic no serà un obstacle. Estrenem el "Popap Setup tour" i farem programes sorpresa des del set dels creadors i creadores digitals. 

Els directes a través d'Instagram Live són també protagonistes de la temporada i estrenem els Espais de Twitter, per reflexionar al voltant de la nostre relació amb les xarxes socials. 

Dia a dia 

Amb la periodista Mariola Cubells els dilluns fem el rànquing del més vist a les plataformes digitals i parlem de nous formats audiovisuals amb personatges mediàtics de la indústria. 

Els dimarts, creadors de continut i "Setup Tour", amb el periodista i creador  Roc Massaguer "Outconsumer".

Els dimecres posem a prova l'audiència amb l'exitós Kahoot del programador Joan Arenyes

El dijous és el dia de tallers i tutorials de xarxes socials amb els especialistes Albert Vico i Belena Gaynor

Divendres, sorpresa #Psicoxarxa: amb la psicòloga Sònia Cervantes i amb el periodista Jaume Borja unim passions a les xarxes a través d'una entrevista feta a través d'un grup de whatsapp i trobada física a l'estudi.  

Som a l'antena de Catalunya Ràdio de dilluns a divendres de 13 a 14 h, i sempre que vulguis a catradio.cat/popap , Facebook, Twitter, Instagram i Spotify.

Anar al contingut