"L'ofici d'educar" celebra els seus 5 anys a la Granja Escola de Santa Maria de Palautordera
"L'ofici d'educar" celebra els seus 5 anys a la Granja Escola de Santa Maria de Palautordera

"L'ofici d'educar" celebra els cinc anys a La Granja Escola de Santa Maria de Palau Tordera

"L'ofici d'educar" vol celebrar amb els seus oients i amb la comunitat de Telegram el seu cinquè aniversari. El dissabte 8 de juny a partir de les 10.00 del matí, vine a La Granja Escola de Santa Maria de Palautordera i no et perdis totes les activitats i el programa especial que hem preparat!

Actualitzat

"L'ofici d'educar" va néixer l'estiu del 2014 com un programa de divulgació, d'educació i valors que des de l'entreteniment, i lluny d'alliçonar, comparteix experiències i convida a aprendre amb un to desenfadat. Hem fet 5 anys i ho volem celebrar amb un programa especial amb els nostres oients i els membres del nostre grup de Telegram. El programa tractarà sobre els beneficis del contacte amb la natura i serà el dissabte 8 de juny a La Granja Escola de Santa Maria de Palautordera (Vallès Oriental), un entorn natural que reforça l'educació emocional i per on passen cada any 18.000 nens i nenes.

Com convidats tindrem a Cristina Gutiérrez, directora de la Granja; Lara Terradas, psicòloga i mestra; Gloudina Greenacre, fundadora de Wild Me, experiències per famílies a la natura, i Marta Darnés, educadora social. Ens acompanyarà també l'humorista Oriol Dalmau i acabarem amb l'espai "Torna-la a posar" i amb una actuació en directe del músic Jose Luis Santiso.

Si vols assistir al programa, només has d'enviar un correu electrònic indicant el número d'assistents a loficideducar@ccma.cat

Alguns dels experts habituals del programa ens regalan "mini-talks" i tallers que es podran seguir simultàniament durant el matí en espais diferents de La Granja. Totes les activitats són obertes i gratuïtes:

11.00

 • Taller de ioga. Ariadna Civil, autora de "Taller de ioga para niños", i Marta Bell Lloch, creadora de "La màgia de ser".
 • Elisenda Pascual, psicòloga i autora de "Criar i jugar". "Sexualitat, amor i plaer en el desenvolupament infantojuvenil".
 • Verónica Antón, psicòloga. "Com es poden posar límits amorosos?
 • Taller Educació emocional La Granja. (Cavalls) Cristina Gutiérrez, directora de La Granja.

11.30

 • Rosa Vela, mestra de secundària. "Descobrir i acompanyar les altes capacitats."
 • Sílvia Palou, psicòloga. "Comprendre el sistema familiar per entendre què els passa als infants i als joves."
 • Sílvia Blanch, doctora en Psicologia de l'Educació i llicenciada en Psicologia Clínica. "Tenir cura dels mestres i de les famílies."

12.00 Gravació de L'ofici d'educar. El programa s'emetrà el 24 de juny a les 8.00 del matí.

13.15 Més mini-talks i tallers

 • Raquel Martínez Pulido, directora del centre d'Educació Especial. "Aventures d'un centre molt especial."
 • Marta Butjosa, mestra de secundària i autora del llibre "Educar amb consciència". "Preparar-nos per a l'adolescència dels nostres fills."
 • "Taller d'educació emocional" La Granja. (cavalls) Cristina Gutiérrez, directora de La Granja.

13.45

 • Anna Carpena, especialista en educació emocional, i autora de "Retalls de vida emocional". "Les emocions estan a la base de tot acte humà, de l'assetjament també. Les treballem?"
 • Gloudina Greenacre, fundadora de Wild Me. "Risc Saludable": El risc és la principal raó per la que les famílies i docents no surten més a l'aire lliure i incorporen elements naturals a les àrees d'aprenentatge.
 • Anna Català i Helena Cabo, de Cantem en família. Taller per a les famílies.

14.00

 • Pícnic i jocs

Si teniu dubtes, preguntes o us voleu inscriure, envieu-nos un correu a loficideducar@ccma.cat.

"L'ofici d'educar" s'emet a +CatRàdio els dimarts, a partir de les 19.00, i a Catalunya Ràdio els dies festius intersetmanals, a les 8.00 del matí.

Anar al contingut