Amb la pandèmia s'han obert nous i incerts escenaris educatius, i a l'"Ofici d'educar" d'"El suplement" som aquest curs més que mai al costat de la comunitat educativa: de les famílies, del mestres i dels centres educatius, seguint l'actualitat.   

Responem als interrogants que genera el dia a dia: l'escola presencial i virtual, mesures sanitàries de seguretat a les aules, conciliació familiar i les conseqüències emocionals mèdiques, econòmiques i acadèmiques de tot el que està passant; i ho fem amb rigor, esperit crític i una actitud creativa i lúdica. Donem veu: als experts, perquè ens ajudin en la gestió de la crisi de la covid19, i als debats del telegram, on som més de 800 membres. Seguim amb els monogràfics de personatges famosos per la seva infància i pels seus valors de referència; i sortim de la ràdio per conèixer a fons realitats educatives singulars. Sergi Vives ens ajuda a no perdre el sentit de l'humor; i la Cristina Gutierrez, directora de la Granja, ens comparteix la vivència dels nens i nens durant la pandèmia a les "Històries de la natura".

Quines són les lliçons que podem aprendre del coronavirus? En parlem amb la pedagoga i escriptora Eva Bach, una de les pioneres en la introducció de l'educació emocional a l'escola i la família. A l'espai dels llibres per somiar del Jaume Centelles estrenem un concurs, en el que regalem un llibre a les famílies. I una vegada al mes, coneixem les novetats del Diari de l'educació, el diari digital de referència de l'actualitat educativa; i repassem el més potent de l'InfoK, l'informatiu triat pels infants.  

EQUIP

Elisabet Pedrosa, realització i presentació

Nuria Ventura, producció

Sergi Vives, sentit de l'humor

Rosa Sillué, muntatge tècnic

Anar al contingut